Staal gloeien en staal harden

Wil je een warmtebehandeling voor een optimaal resultaat? TopSteel zorgt ervoor, bij ons kan je gehard en gegloeid staal kopen met de perfecte eigenschappen voor de juiste toepassing, een ideale oplossing voor jouw bedrijf of activiteit.

Warmtebehandeling is essentieel

Naast smelten en smeden is warmtebehandeling essentieel. Zo krijg je de gewenste mechanische en technologische eigenschappen van het geproduceerd staal via gloeien en harden. 

30 ovens voor jouw productie

Voor alle kwaliteitswarmtebehandelingen zijn 30 ovens beschikbaar. Alle gebruikelijke gloei- en afschrik- en ontlaatprocessen voeren we uit met de strengste temperatuurcontroles (toleranties).

Staal op vraag van de klant

Voor alle mogelijke toepassingen en werkgebieden kun je bij TopSteel oplossingen voor staal vinden. Door warmtebehandeling krijg je precies het staal dat nodig is voor jouw toepassing.

Staal gloeien en staal verharden: de vereisten

Het staal moet voldoen aan steeds hogere vereisten, specifieke eigenschappen worden meer en meer gevraagd. Om deze hoge standaarden te realiseren heb je nood aan technologie, zoals het gloeien en verharden van staal. Ons team van experten houdt de vinger aan de pols. Zo verzekeren we een oplossing die past en houden we rekening met innovatie en vernieuwing.

buigen van stalen buizen

Jouw voordelen met gegloeid staal en verhard staal

  • Mechanische en technologische eigenschappen op maat.
  • Productie met strengste temperatuurtoleranties.
  • Kwaliteitsvol eindproduct.
  • Staal op maat voor uw toepassing.

Vraag onze experten om advies

Advies nodig? Vraag ons om meer uitleg over staal gloeien en verharden. We helpen je graag verder voor staal op maat. We zoeken samen met jou naar de ideale vorm die jij nodig hebt binnen jouw bedrijf.

Meer weten? Vraag ons om advies. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar top