Vacuümharden van staal

Je wilt een optimaal uithardingsproces voor de gewenste eigenschappen van het staal? Je bent op zoek naar complexe gereedschappen? TopSteel maakt het mogelijk met het vacuümharden van staal, bij ons kan je staal kopen met de perfecte eigenschappen voor de juiste toepassing, een ideale oplossing voor jouw bedrijf of activiteit.

Best mogelijke eigenschappen

Het staal krijgt de best mogelijke eigenschappen door toepassingsspecifiek vacuümharden.Je krijgt een maximum aan eigenschappen op jouw maat.

Complexe gereedschappen

Het uitharden van complexe gereedschappen vraagt om know-how en ervaring. Reken op een uitstekende staat van dienst. Ook speciale warmtebehandelingen behoren tot het dienstenpakket dat we jou aanbieden.

Staal op vraag van de klant

Voor alle mogelijke toepassingen en werkgebieden kun je bij TopSteel oplossingen voor staal vinden. Door vacuümharden krijg je het staal met de best mogelijke eigenschappen.

Met het vacuümharden van staal voldoen we aan hoge eisen

Het staal moet voldoen aan steeds hogere vereisten, specifieke eigenschappen worden meer en meer gevraagd. Om deze hoge standaarden te realiseren heb je nood aan technologie, zoals het vacuümharden en uitharden van staal. Ons team van experten houdt de vinger aan de pols. Zo verzekeren we een oplossing die past en houden we rekening met innovatie en vernieuwing.

vacuümharden van staal

Jouw voordelen met vacuümgehard staal

  • Maximum eigenschappen op maat.
  • Uitharden van complexe gereedschappen.
  • Speciale warmtebehandelingen.
  • Staal op maat.

Vraag onze experten om advies

Advies nodig? Vraag ons om meer uitleg over het vacuümharden en uitharden van staal. We helpen je graag verder voor staal op maat. We zoeken samen met jou naar de ideale samenstelling met de eigenschappen die jij nodig hebt binnen jouw bedrijf.

Meer weten? Vraag ons om advies. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar top