Staal bewerken dankzij de technologieën van Kind & Co

Onze methoden voor staal bewerken en meer

Van smelten tot mechanische bewerking van staal, Kind & Co Edelstahl beheerst het volledige productieproces van staal in de vestiging Wiehl-Bielstein in Duitsland. Meer dan 100 jaar know-how en ervaring staan tot uw dienst: staal bewerken en de modernste technologieën resulteren in eindproducten van hoogwaardige kwaliteit, op maat van jouw behoeften.

Kind & Co Edelstahl

TopSteel is erkend handelsagent voor België voor Kind & Co Edelstahl, bekend om zijn superieur staal, betrouwbare service en deskundig advies op maat van de klant. Topsteel en Kind & Co Edelstahl leveren de staalproducten die helemaal voldoen aan de eisen van jou, onze klant.

buigen van stalen buizen

Staal bewerken en technologieën

Met de technologieën van Kind & Co krijg je precies wat je nodig hebt: staal smelten, staal smeden, staal gloeien, staal verharden, staal vacuümharden en staal mechanische bewerken. Het resultaat is staal op maat in de gewenste vorm en grootte, ook de batchgroottes zijn zoals jij het wilt. Met onze technologieën maken we het verschil!

Doe je voordeel met onze expertise en know-how

TopSteel levert precies wat je nodig hebt. Onze dossierkennis en ervaring maakt het mogelijk om je het nodige staal voor de juiste toepassing perfect op maat te leveren dankzij onze staal bewerking. We onderzoeken en analyseren jouw vraag en je kunt rekenen op een oplossing die werkt, ook moeilijke cases brengen we tot een goed einde. Al het staal dat we leveren is gecertificeerd met de nodige attesten.

Meer weten? Vraag ons om advies. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar top