Staal smelten en staal smeden

Ben je op zoek naar speciale inductieve smelttechnologie om klantgerichte batchtechnologie te produceren of smeden in de vrije vorm volgens jouw eisen? Nog andere opties nodig? TopSteel zorgt ervoor, bij ons kan je staal smelten en staal smeden met de perfecte vorm en geometrie, passend voor jouw bedrijf of activiteit.

Klantgerichte batchgroottes

Kind & Co produceert via speciale inductieve smelttechnologie klantgerichte batchgroottes. Nadien wordt het staal verwerkt tot smeedblokken, de basis van het productieproces.

Smeden in alle vormen

Staal smeden is zo oud als de straat, maar Kind & Co beheerst dit complex proces tot in de perfectie. Alle vormen en geometrieën zijn mogelijk, zelfs stukken tot 18 ton.

Staal op vraag van de klant

Voor alle mogelijke toepassingen en werkgebieden kun je bij TopSteel oplossingen voor staal vinden. Door smelten en smeden van staal zijn alle vormen en batchgroottes mogelijk.

Staal smelten en staal smeden? Dat is voldoen aan hoge vereisten

Gesmeed en gesmolten staal moet voldoen aan steeds hogere vereisten, specifieke vormen en geometrieën worden meer en meer gevraagd. Om deze hoge standaarden te realiseren heb je nood aan technologie, zoals het smelten en smeden van staal. Ons team van experten houdt de vinger aan de pols. Zo verzekeren we een oplossing die past en houden we rekening met innovatie en vernieuwing.

buigen van stalen buizen

Jouw voordelen met staal smelten en smeden

  • Speciale inductieve smelttechnologie.
  • Perfecte batchgrootte.
  • Werken met smeedblokken.
  • Smeden in vrije vorm.
  • Alle vormen en geometrieën mogelijk tot 18 ton.
  • Staal op maat.

Vraag onze experten om advies

Advies nodig? Vraag ons om meer uitleg over staal smelten en smeden. We helpen je graag verder voor staal op maat. We zoeken samen met jou naar de ideale vorm die jij nodig hebt binnen jouw bedrijf.

Meer weten? Vraag ons om advies. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar top