Gereedschapsstaal voor de juiste toepassing

Je bent op zoek naar naar gereedschapsstaal in de juiste combinatie van metalen? Helemaal op maat volgens jouw vereisten? TopSteel te België biedt jouw bedrijf het gereedschapsstaal dat jaren meegaat en de productie van gereedschap en onderdelen verhoogt. Advies nodig? Vraag ons om meer uitleg. We helpen je graag verder voor staal op maat.

Verhoog je productie met gereedsschapstaal van topkwaliteit

Gereedschapsstaal wordt ook wel snelstaal of High Speed Steel (HSS) genoemd. Het materiaal behoudt ook bij hogere temperaturen zijn hardheid, ideaal voor de productie van stalen gereedschap en onderdelen. Je rendement is met onze keuze van gereedschapstaal verzekerd.

gereedschapsstaal belgië

Kwaliteit gaat langer mee

De kwaliteit van het staal garandeert lange tijd zorgeloos produceren. Onze selectie van gereedschapstaal kenmerkt zich door sterkte en hardheid, wat afhankelijk is van de samenstelling en de verhittingsprocessen. We zoeken samen met jou naar de ideale samenstelling die jij nodig hebt binnen jouw bedrijf.

Doe je voordeel met onze expertise en know-how

TopSteel levert precies wat je nodig hebt. Onze dossierkennis en ervaring maakt het mogelijk om je het nodige gereedschapsstaal voor de juiste toepassing perfect op maat te leveren. We onderzoeken en analyseren jouw vraag en je kunt rekenen op een oplossing die werkt, ook moeilijke cases brengen we tot een goed einde. Al het staal dat we leveren is gecertificeerd met de nodige attesten.

Meer weten? Vraag ons om advies. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar top